IV Rogaine Vila d'Ulldecona

Resultats 2015

Després d’alguns problemes tècnics, ja tenim les classificacions provisionals de les Curses d’avui. Les podeu mirar i descarregar des de la nostra web. També hem començat a penjar les imatges que us hem fet durant la cursa, les podeu consultar aquí i al Facebook.

Us volem agraïr la participació, el suport i els comentaris que ens heu fet. Treballem per a que tot surti bé i dóna una gran satisfacció quan s’aconsegueix. Seguirem esforçant-nos per millorar la nostra cursa i per poder-vos tenir de tornada l’any vinent.

Agraïm també el suport de col·laboradors i de totes les persones involucrades en l’organització, voluntaris i personal de l’Ajuntament, Policia Local i Protecció Civil. Com no, a la Colla de grallers d’Ulldecona i a la Xaranga els Bandarres, per haver-nos acompanyat i haver alegrat la cursa a tots els participants.

Moltes gràcies i fins l’any vinent!!

Resultats 2015
Desplaçat dalt de tot