IV Rogaine Vila d'Ulldecona

Terreny i mapa

TERRENY

El terreny de joc comprén la part de la Serra de Godall més propera a la vila d’Ulldecona, inclòs el Puig del Castell i els seus voltants. Tenim una carretera que limita l’espai i una altra que el creua. Aquesta carretera només es pot creuar per dos punts, senyalitzats perfectament al mapa. Qualsevol equip que creui la carretera fora d’aquests punts serà desqualificat immediatament. A més, hi ha altres zones prohibides també marcades al mapa, que caldrà evitar per no còrrer riscos innecessaris. Hi ha també camins obert al trànsit, on caldrà tenir precaució, però complint aquestes instruccions els perills són molt menors.

A més de vehicles a motor, us podeu trobar persones en bicicleta i animals salvatges ja que ens trobem en un espai natural. Justament per això, cal respectar aquest espai i no llençar deixalles ni deixar rastre del nostre pas. Ens encanta aquest entorn i l’hem de cuidar. La vegetació es típicament mediterrània. La major part de la Serra està coberta per arbustos, especialment coscoll, romer i argilagues. També tenim alguna pineda, camps de cultiu i zones molt pedregoses. També hi ha zones de matolls i prats i, finalment, zones urbanitzades.

La diferència de cotes del terreny del mapa no arriba als 300 metres, malgrat tot som un terreny amb desnivells considerables. El punt més elevat és el Tossal Gros, des d’on podreu observar la Foia d’Ulldecona, el mar i la Plana de la Galera.

MAPA

La competició es correrà amb un mapa 1:15.000, amb treball de camp de l’equip d’Orientació de Sudactiu, relitzat entre 2014 i 2019.

L’àrea total de competició és aproximadament de 4 km2.

Desplaçat dalt de tot